אודות עידית לוגיסטיקת מזון

העידית שבעידית היא הטופ שבטופ. האדמה המשובחת, הקרם דה-לה קרם, היציבות שמבטיחה לך איכות ללא פשרות. עידית - מבית מלונות דן, היא קבוצת הסעדה עסקית מהמובילות בענף. החברה משרתת מגוון ארגונים, תעשיות וחברות. רבבות לקוחות שהתרגלו לרמה קולינרית גבוהה, לחדשנות ולשירות אישי וייחודי. עידית נוסדה בשנת 2007, כחברת בת של רשת מלונות דן ומאז לא הפסיקה לגדול ולהתפתח, עד שהפכה לקבוצה מגוונת ואיכותית. בשנת 2013 רכשה עידית את "טיב וטעים", חברת הסעדת בוטיק המיועדת ללקוחות פרמיום עם דרישות קולינריות גבוהות. לאחרונה השיקה את המותג ״EDISON - המבורגר קצבים״ - רשת איכותית המציעה מוצר ברמה סופר גבוהה, העומד בשורה הראשונה לצד הרשתות המובילות. כחלק מאסטרטגיית הצמיחה של הקבוצה, מפעילה עידית 3 זכייניות:  רשת בתי קפה, אספרסו ברים ודוכני קפה; "פסטה פיורי" - פסטה טרייה שמכינים אל מול עיני הסועדים; ורשת "חומוס ירושלים", עם סניפים בפריסה ארצית. לחברה מחזור שנתי של 300 מיליון שקלים. עידית מעסיקה מעל 1,200 עובדות ועובדים: שפים, טבחים, מנהלי שירות, נהגים, אנשי רכש ועוד. במטבח המרכזי שבטירת הכרמל, מתבשלות בכל יום מעל 10,000 ארוחות ארוזות, כשבסה"כ יוצאות תחת ידה המקצועית של החברה כ-75,000 מנות ביום! כולן איכותיות, יצירתיות וטעימות, שמספקות חוויה קולינרית גבוהה לצד תזונה בריאה המבוססת על חומרי גלם טבעיים, שמנים איכותיים וטעמים ביתיים. עידית מקפידה לשמור על קשר מכיל, קשוב ובלתי אמצעי עם לקוחותיה: חברות הייטק ותקשורת, מפעלי תעשייה, תעשייה ביטחונית, כוחות הביטחון, מוסדות חינוך ודיור והגיל השלישי. כל המטבחים נושאים רישיון יצרן ISO 9001-2015 ,HACCAP , מחזיקים בכל האישורים הדרושים, מצוידים במכשור חדשני, וכמובן כשרים. אבל המרכיב הסודי האחראי להצלחתה של עידית אינם חומרי הגלם המשובחים, גם לא הטריות שעליה אנו לא מוכנים להתפשר ואפילו לא המנות המיוחדות והמפורסמות... אלו הם עובדי הקבוצה - המשאב החשוב ביותר בחברה. האנשים שבחרו להצטרף אלינו ונהנים מחיבור ישיר ותומך ממחלקת משאבי אנוש. עובדים שהפכו עם השנים לצוות מנצח המעניק מענה איכותי, ומכל הלב, לכל אתגר, בכל יום מחדש.